Investointi tulevaisuuteen

Uuden kuivalajittelu- ja paketointilaitoksen hankinta on osa Iisalmen Sahojen mittavaa, lähes 27 miljoonan euron hankekokonaisuutta, joka sisältää täysin uuden ja huippumodernin tasaamolaitoksen lisäksi modernisointeja muihin prosessin vaiheisiin, kamera- ja lujuuslajittelujärjestelmät sekä n. 7 000 m2 kokoisen varastohallin.

Investointi tulee tehostamaan tuotantoamme merkittävästi, minkä lisäksi pystymme hyödyntämään raaka-aineen paremmin sekä parantamaan turvallisuutta ja työoloja. Investointi on Euroopan Unionin osarahoittama.

Euroopan unionin osarahoittama

Ajankohtaista hankkeessa

Tutut toimijat toteuttamassa Iisalmen Sahojen historian suurinta investointihanketta

Iisalmen Sahojen uuden kuivalajittelu- ja paketointilaitoksen investointi siirtyy toteutusvaiheeseen kaivuutöiden alkaessa työmaa-alueella viikolla 13. Hanketta toteuttamaan on valittu useita merkittäviä teollisuushankkeita Iisalmessa läpivieneet vahvat toimijat. Rakennus- ja pääurakoinnista vastaa kuopiolainen Valicon Oy (ent. Maanrakennuspalvelu Mikko Lyytinen Oy). LVIA urakan toteuttaa Iisalmen Putkiasennus Oy ja sähkötyöt niin ikään iisalmelainen SähköRami Oy.

Lue lisää ›

Ota meihin yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkivuorokauden kuluessa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

* Pakolliset kentät