Ajankohtaista

Iisalmen Sahat Oy investoi tulevaisuuteen

Iisalmen Sahat Oy on solminut sopimuksen uuden kuivalajittelu- ja paketointilaitoksen hankinnasta lahtelaisen Jartek Invest Oy:n kanssa. Hankinta on osa Iisalmen Sahojen mittavaa, lähes 27 miljoonan euron hankekokonaisuutta.

Lue lisää ›

Tommi Lähteinen Iisalmen Sahat Oy:n toimitusjohtajaksi

Iisalmen Sahat Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty 3.4.2023 alkaen DI Tommi Lähteinen. Hän on toiminut viimeiset reilut kahdeksan vuotta Metallityö Vainio yhtiöiden toimitusjohtajana ja sitä ennen usean vuoden ajan erilaisissa johto- ja kehitystehtävissä Junttan Oy:ssä ja Ponsse Oyj:ssä.

Lue lisää ›

Uusi myyntipäällikkö aloittanut

Heti joulun jälkeen ti 27.12.2022 aloitti toimistolla työt Marko Ullgren. Marko vastaa jatkossa myynnistä vientiin ja kotimaahan, sekä osallistuu sahatavaran toimitusprosessiin. Markolla on vahva kokemus puualalta eri tuotannon ja myynnin tehtävistä. Tervetuloa töihin Marko!

Ipowood

Pieni kulkija

Kauppis-Heikin koululla Iisalmen Peltosalmella syksyllä 2022 aloitti koulutaipaleensa 20 uutta ekaluokkaista. Iisalmen Sahat Oy oli mukana toimittamassa tuoreille koululaisille LED-valoilla varustettuja heijastinliivejä. Ekaluokkaiset ovat pukeneet liivit turvaamaan koulumatkaa näkymisen puolesta.

Talvinen metsä

Kahvia ja glögiä

Yksi työntäyteinen vuosi lähestyy taas loppuaan satavuotiaan Iisalmen Sahojen toiminnassa. Sen kunniaksi haluamme muistaa kanssamme asioineita kahvi- ja glögitarjoilulla perjantaina 9.12.2022 Iisalmen metsäkonttorilla. Ovet ovat avoinna klo.12:00-15:30. Tervetuloa nauttimaan kupillinen ja jututtamaan oman alueesi metsäammattilaista!

Ota meihin yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä kahden arkivuorokauden kuluessa.

"*" näyttää pakolliset kentät

Tietosuojaseloste*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

* Pakolliset kentät